דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פייאה דגים 

מאת    [ 12/03/2008 ]

מילים במאמר: 91   [ נצפה 4853 פעמים ]

פייאה דגים

חומרים:

150 גרם סלמון
150 גרם פילה דניס
3 י"ח בצל חתוך לקוביות
3 י"ח גזר פרוס דק
6 שיני שום
3 ראשי סלרי חתוך לקוביות
½ כוס שמן זית
10 ענפי רוזמרין
2 כוסות אורז
2 כוסות מים
מלח
פלפל שחור


אופן הכנה

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הסלרי והגזר כשתי דקות מוסיפים שום ואורז ומטגנים דקה נוספת .
מוסיפים מים מתבלים במלח ופלפל ומניחים את ענפי הרוזמרין מעל מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ10-12דקות .
מוסיפים את הדגים מבשלים 8 דקות נוספות ומגישים

שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב